The Perfect Game Renesse

FAQ

FAQ

Welkom bij de veelgestelde vragen (FAQ) pagina van The Perfect Game in Renesse! Wij zijn een gezellige en multifunctionele sports bar waar je kunt bowlen, darten, poolen, eten en drinken, en feesten en partijen kunt vieren. Onze bar is de perfecte plek voor een avondje uit met vrienden of familie, maar ook voor bedrijfsuitjes of andere groepsbijeenkomsten. Om jouw bezoek aan onze sports bar zo aangenaam mogelijk te maken, hebben wij deze FAQ pagina samengesteld. Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over onze activiteiten, menu, evenementen en meer. Neem gerust een kijkje en als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wat voor soort activiteiten bieden jullie aan?

Wij bieden bowling, darten, pool, eten en drinken aan en organiseren feesten en partijen.

Moet ik reserveren om te poolen, bowlen of te darten?

Hoewel het mogelijk is om te komen zonder reservering, raden we je aan om vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Vooral in het weekend kan het erg druk zijn. Let op: Reserveren kan alleen telefonisch.

Kan ik bij jullie eten?

Absoluut! Onze sports bar biedt een uitgebreid menu met diverse gerechten. Van borrelhapjes en snacks tot avond maaltijden, vraag het personeel hier naar.

Organiseren jullie feesten en partijen?

Ja, wij organiseren graag feesten en partijen in onze sports bar. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, wij hebben ervaring in het organiseren van verschillende soorten evenementen.

Moet ik mijn eigen bowlingbal of dartpijlen meenemen?

Nee, je hoeft geen eigen materiaal mee te nemen. Wij hebben bowlingballen en dartpijlen beschikbaar voor onze gasten.

Kan ik bij jullie een drankje doen zonder te bowlen of te darten?

Natuurlijk! Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen voor een drankje en een gezellige avond.

Bieden jullie ook speciale arrangementen aan?

Ja, wij bieden verschillende arrangementen aan voor groepen die bij ons komen feesten of partijen vieren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kan ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Nee, het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar onze sports bar. Wij bieden een uitgebreid menu aan en hebben een volledig assortiment drankjes beschikbaar.

Kan ik bij jullie ook andere sportevenementen bekijken, zoals voetbalwedstrijden?

Ja, wij hebben meerdere tv-schermen waarop we verschillende sportevenementen uitzenden, waaronder voetbalwedstrijden.

Kan ik mijn kinderen meenemen naar de sports bar?

Ja, kinderen zijn van harte welkom in onze sports bar. Voor de jongere kinderen hebben wij speciale bumpers voor de bowlingbanen beschikbaar en we hebben ook een aantal kindermenu’s op ons menu staan.

Zijn er ook speciale aanbiedingen voor studenten?

Ja, wij hebben speciale kortingen en aanbiedingen voor studenten. Houd onze website en sociale media kanalen in de gaten voor de laatste acties.

Hebben jullie speciale evenementen of thema-avonden?

Ja, wij organiseren regelmatig speciale evenementen en thema-avonden in onze sports bar. Van karaoke-avonden tot pubquizzen en live muziek, er is altijd iets leuks te doen bij ons.

Kan ik bij jullie ook mijn verjaardag vieren?

Ja, wij organiseren graag jouw verjaardagsfeest in onze sports bar. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en arrangementen.

Is er parkeergelegenheid bij de sports bar?

Ja, wij hebben een parkeerplaats bij de sports bar waar onze gasten gratis kunnen parkeren. Dit heet het transferium en is circa. 300 meter lopen vanaf onze locatie. 

Scroll naar boven