The Perfect Game Renesse

Over ons

Over TPG Renesse

Een soort woonkamer

Begin mei willen de Zierikzeese ondernemers de deuren weer open gooien. De naam Bowling Renesse gaat de prullenbak in; de nieuwe naam wordt The Perfect Game Renesse. Deze naam slaat natuurlijk ook op een term uit de bowling, maar het tweetal wil er meer mee uitdragen. “We willen datje hier voor heel veel dingen terecht kunt. Je kunt hier heen voor een bakje koffie of een biertje, en een spelletje komen spelen. We willen een soort van woonkamer gevoel creëren.”

Bowling Renesse, dat sinds oktober 2022 dicht is geweest, gaat weer open. Onder een andere naam, maar ook met een andere insteek.

Dit gebeurt dan in het rechter gedeelte van het pand waar ook een bar staat. Bart van der Wouden en Marc de Meyer vinden ook dat er voor de leeftijdscategorie tussen de 25 en ongeveer 40 jaar weinig variatie in aanbod van recreatie is in Renesse. Ook daar willen ze op inspringen. Los van de nieuwe insteek van het duo kunnen mensen er blijvend terecht om te bowlen, poolen, biljarten en darten. Verder zijn ze van plan hun zaak open te stellen voor bedrijfsfeesten en personeelsuitjes, gaan ze samen werken met Zilt en met andere lokale ondernemers. Ook willen ze scooters en e-steps verhuren zodat mensen er een dagje op uit kunnen vanaf The Perfect Game. Het idee om iets in Renesse te gaan doen, zat al langer in de hoofden van Bart van der Wouden en Marc de Meyer maar Covid-19 gooide roet in het eten. Toen ze een vacature voor een manager voor het bowlingcentrum zagen, trokken ze de stoute schoenen aan om alsnog de stap te wagen. De eerste contacten werden op 20 maart gelegd en nog geen twee maanden later starten ze met The Perfect Game. 

Onze partners

Waar werken wij mee samen?

Bij The Perfect Game Renesse geloven we sterk in het belang van samenwerking, en we werken dan ook graag met verschillende partners samen om onze doelen te bereiken.

Bavaria-Logo
Scroll naar boven